Muziek

Muziekadvies op maat. Want als je als muzikant iets moois hebt gemaakt, wil je ook dat het gehoord wordt. En als je als bedrijf aan een project hebt opgezet dat er geweldig uitziet, kan het ook nog eens geweldig klinken. Lees hieronder wat we daarmee bedoelen.

Strategie

“Als music director van NPO 3FM, XITE en Pinguin Radio heb ik ervaring met het uitstippelen van een muziekbeleid voor diverse mediaplatforms. Ook heb ik een groot netwerk in de muziekindustrie. Welke releases zijn niet te missen? Waar luistert een nieuwe generatie naar? Hoe klinkt een merk?” – Diederik van Zessen

Release

In opdracht van Ajax Media coördineerde Zessen Media in de zomer van 2020 de release van ‘Bem-Vindo Antony’. Met de talentvolle Sarita Lorena en haar team, maakten we een zomerhit om de nieuwe Braziliaanse aanwinst welkom te heten.

Advies

We zoeken graag samen naar antwoorden op die vragen.  Wat kunnen we voor je doen?

  • Selectie en licensering (musical supervision) voor video’s, bijvoorbeeld commercial of drama
  • Ondersteuning van muzikaal talent: we zetten ons netwerk graag voor je in!
  • Professionele curatie van muziek voor merken en winkels, zoals bijvoorbeeld voor Westbeat in opdracht van Merktuig

Merktuig voor Westbear

Neem gerust contact op, of check één van deze playlists op Spotify. Zoals Goednieuw, met goede nieuwe muziek.

Journalistiek

Stukken die ik schreef over muziek en ik geef muziekadvies op maat

“In 2010 reisde ik als freelancer in drie maanden tijd in mijn eentje langs 28 muziekfestivals in 14 landen. Ik maakte dagelijks reportages voor Kink FM, schreef stukken voor verschillende media – en had bovendien de zomer van mijn leven. In de afgelopen tien jaar schreef ik verder ook voor o.a. (Nieuwe) Revu, Vice/Noisey en dagblad Spits.” – Diederik van Zessen

Dus zoek je een freelance schrijver die zowel de taal van de festivalbezoeker als de festivalboeker spreekt? Neem contact met me op!